Rólunk

     

                              

 

A kezdetek...

 

  Cégünk szinte kizárólagosan alvállalkozóként dolgozott nagy információs rendszerek fejlesztésében. Az utóbbi években több alkalommal kértek fel minket WEB-es fejlesztésekhez alvállalkozónak, társvállalkozónak a rendszer CMS (Tartalomkezelő-rendszer) részének kialakítására. A több évtizedes adatbázis-tervezői tapasztalat és a PLSQL programozói háttér miatt ez igazán testhezálló feladat volt számunkra.

   

 

 Üzletpolitikánk

 

 A fent említett munkák során rájöttünk, hogy nem csak a 'tartalmat', hanem egy rendszer vezérlését is le lehet rögzíteni adatbázisban. Azóta ebben a rendszerben dolgozunk, és partnereinkkel is ezen rendszer segítségével fejlesztjük webes alkalmazásainkat.


  Mindeközben kialakítottunk egy rendszert, mellyel az ilyen együttműködések adminisztrációja leegyszerűsödik, a munkák elosztása, tesztelése, elbírálása és elszámolása egy közös rendszerbe került, melyet mind a vállalkozó, mind a megrendelő használ.


  Az ország egész területéről várjuk továbbra is vállalkozások megkeresését, akikkel a jövőben együttműködve komplex rendszereket adhatunk át. Az eddigi tapasztalatok azt mutatják, hogy leggyakrabban designer cégekkel jött létre együttműködés, akiknek nincs programozói háttere, és folyamatos ilyen jellegű munka hiányában nem is éri meg nekik fenntartani, de nem akarnak ezen hiányosság miatt munkát elveszíteni.  

 

 

 

 

           PRÍM 11 ENGINE 2014  | FELHASZNÁLÓI FELTÉTELEK